Voorzitter:

Wim Platvoet, woonplaats Oldenzaal,

 ex- docent beweging onderwijs binnen het ROC-Twente, ex-coach mannenhandbal met veel ervaring op het allerhoogste nationaal niveau. Regelmatig heben ze uitstapjes naar het internationale handbal gebeuren. Vanaf september 2001 is Wim bij de TGS als leadzanger. (Wij mogen altijd de melodie zingen) Is dit dan een voorwaarde voor een bestuursfunctie? Vanaf oktober 2004 is Wim voorzitter en hier komt het coachen weer van pas. Hij wil met het koor naar een hoger zangtechnisch niveau, waarbij ook het optreden een briljante kleur en uitstraling moet krijgen, ambitieeeees!

 

Penningmeester:

Dick Kluitenberg, woonplaats Oldenzaal,

Belastinginspecteur in ruste, gelukkig !!! Want hierdoor heeft hij genoeg tijd, energie en kennis om het koor bij te staan voor alle geld handelingen met betrekking tot het koor. Dick vervult zijn zangerstaak als bariton. Hij heeft niet voor niets de bijnaam gekregen: goudkeeltje!

 

 

Secretaris:

Jan Heerdink is lid van TGS sinds december 2000 en zingt daar de baspartij. Hij komt uit een muzikale familie: moeder, ooms en tantes zongen in koren of speelden in fanfares. Meeste broers en zussen zingen ook bij een koor. Zingen geeft mogelijkheden om je te ontspannen en je emoties te uiten, al vindt hij elk optreden toch weer een spannend gebeuren. Een concert vindt hij spannender dan het lesgeven dat hij sinds kort niet meer doet. Hij was docent levensbeschouwing en filosofie en tevens schooldecaan voor het VWO op het Twickelcollege in Hengelo tot 1 oktober 2012. Het leven als pensionado bevalt hem goed. Hij heeft daarom nu ook tijd voor deze klus, het secretariaat van TGS.

 

Foto's  2015
Agenda
Genre
Contact
Links
Sponsoren
Dirigent
CD-informatie
Historie
Startpagina

Bestuur