Dit concert werd in het najaar in de Oldenzaalse Hofkerk herhaald met medewerking van de vermaarde jazz zangeres Adrienne West Zij werkte ook mee aan de cd, die het koor in het najaar van 2010 heeft opgenomen.

Op die cd wordt een mooi overzicht gegeven van de diverse genres, die het koor momenteel ten gehore brengt. De cd draagt als titel “Like Sparkling Wine” en dat is ontleend aan een van de songs op de cd, namelijk “Save the last dance for me”

In oktober 2011 werd onder dezelfde titel een concert gegeven in Stadstheater De Bond ter gelegenheid van het derde lustrum. Naast de genoemde concerten werden en worden er diverse optredens op verzoek en op de meest uiteenlopende locaties verzorgd. Deze kunt u terugvinden in het historische agenda overzicht.

 

Naast de genoemde concerten werden en worden er diverse optredens op verzoek en op de meest uiteenlopende locaties verzorgd. Zo traden The Gentle Singers in 2015 op in De Houtmaat, bij de uitreiking van de Oldenzaalse Cultuurprijs in Stadstheater De Bond en in de stationsrestauratie van Oldenzaal.

 

Op 22 november 2015 werd in samenwerking met het popkoor POPenzo uit Hengelo en de Oldenzaalse jazzzangeres Nikki Hirs een concert gegeven in de Hofkerk in Oldenzaal. Een korte impressie van dit concert kunt u bekijken op  https://youtu.be/3cN6Yh5QG7s

 

In 2016 vieren The Gentle Singers hun vierde lustrum o a met een koorreis naar Morles-Nüsstal (in de omgeving van Fulda) in het weekend van 22-24 april, op 1 oktober een optreden in de Evangelische Kirche in Bad Bentheim en op zondag 30 oktober is er het 20-jarig jubileumconcert in stadstheater De Bond in Oldenzaal. Op 18 december wordt nog deelgenomen aan de Sing-in in Hengelo.

In mei 2017 bracht het mannenkoor uit Morles-Nüsstal een tegenbezoek met een gezamnlijk concert in het Kulturhus in Denekamp.

Vorige pagina

Genre
Contact
Foto's  2015
Links
Sponsoren
Dirigent
Bestuur
Agenda
CD-informatie
Startpagina